Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na čínskem zelí

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 684 kJ /
1 597 kcal
Bílkoviny68,12 g
Tuky17,32 g
Vláknina15,46 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy286,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cestoviny uvaríme podľa návodu ( Zalejeme vriacou vodou a po 5 min scedíme).
Mäso narežeme na rezance a na horúcom oleji opražíme z každej strany. Potom mäso vyberieme. Krok 2: Na výpeku za stáleho miešania krátko orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky narezaný cesnak, len kým cibuľa nezosklovatie.
Pridáme narezanú čínsku kapustu a krátko, len do zavädnutia, orestujeme. Krok 3: Vložíme mäso a cestoviny, osolíme a premiešame. Ihneď podávame.

Zveřejněno 16. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na čínskem zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKNY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na čínskem zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKNY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ďakujem dievčatá. :-K

:yes::yes:

Och Terezko, ty a tvé jehněčí.. Nádhera, jen kde ho brát a nekrást?:-K

Nejlepší jsou jednoduché recepty jen s pár surovinami, na ty složité se sice hezky kouká, ale k běžnému vaření to fakt není. Hezké a stojí za vyzkoušení, jen co seženu odpovídající materiál ;-);-):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
jehněčí recepty

Suroviny:
maso jehněčí, zelí čínské, nudle skleněné, cibule, česnek, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu