Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 956 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny158,07 g
Tuky35,82 g
Vláknina14,14 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 651 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy52,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec nebo kýtu nakrájíme na větší kostky a dáme s najemno nakrájeným česnekem restovat na dozlatova osmahlou cibulku. Krok 2: Přidáme nastrouhaný zázvor, zelenou kapii, chilli papričky a chvíli restujeme, po chvilce dáme worchester, osolíme, opepříme, zalijeme silným vepřovým vývarem a pomerančovou šťávu z jednoho pomeranče,
necháme dusit do změknutí masa, zahustíme. Krok 3: Plátky pomeranče necháme zkaramelizujeme v rozpuštěném másle a cukru.

Zveřejněno 17. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2NQj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové pikantní kousky na zázvoru s karamelizovaným pomerančem.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2NQj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová plec na pomerančích, vepřová kýta s pomerancem, vepřové na pomerancich a zazvoru, vepřové kousky recepty, ;recept na vepřove kousky

Suroviny:
plec vepřová, cibule, česnek, zázvor, kapie, chilli paprika čerstvá, omáčka worcesterová, pepř, vývar vepřový, pomeranče

Přidat fotografie receptu