Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné bavorské klobásy

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 705 kJ /
408 kcal
Bílkoviny19,77 g
Tuky29,67 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 774 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy13,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky. Krok 2: Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět.
V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku. Osolíme, opepříme. Krok 3: Směsí naplníme klobásy, a zavineme do slaniny.
Dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180 st. cca 20 minut. Pro vypečenější vršek zapneme na posledních 5 minut gril.

Zveřejněno 19. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné bavorské klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKKY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné bavorské klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKKY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bavorská klobása, bavorská klobása recept, bavorská klobása recepty, příprava bavorské klobásy, bavorska klobásy na gril, bavorské klobásy, plněná klobása recept, plněné bavorské vdolečky z trouby, bavorské klobasy na gril, plněné klobásy na grilu, bavorske klobasky na gril, bavorsá klobása, zapečené bavorské klobásky, bavorské klobásky, plnena klobasa, obsah bavorských klobásy, bavorske grilovaci klobasky příprava, bavorské klobásky na grilu, bavorska jídla, zapečená bavorska klobas

Suroviny:
klobása bavorská, cibule, máslo, petrželka, pažitka, crème frâiche, sýr nastrouhaný, sůl, slanina

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu