Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušené hovězí maso – jerky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájejte na 2 – 3 mm vysoké, 10 – 15 mm široké a 50 – 70 mm dlouhé plátky. Krok 2: Zbylé ingredience smíchejte dohromady, v takto vzniklé marinádě důkladně promasírujte plátky masa a nechte marinovat 12 hodin v lednici. Krok 3: Druhý den maso napíchejte na špejle a dejte do trouby na mřížku tak, aby bylo maso volně zavěšeno. Do trouby dejte něco, aby mohlo maso odkapávat. Sušte při pootevřené troubě 5 – 6 hodin na 80°C.

Zveřejněno 19. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sušené hovězí maso – jerky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kLLr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sušené hovězí maso – jerky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kLLr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sušené maso jerky recept, jerky z hovězího masa recept, sušené hovězí recept, marinada na susene maso, sušene maso recept, susene hovezi, sušení hovězího masa, jak udělat sušené maso, jerky recept, recept na sušené hovězí, recepty na sušené maso jerky, marináda na sušené maso recept, marinada na sušené na maso, sušené hovězí recepty, marinada na suseni masa, sušení masa recept, sušené maso jerky, jerky z hovězího masa recepty, sušené maso marinada, sušené maso

Suroviny:
hovězí zadní, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cukr hnědý, pepř mletý, česnek, chilli paprika čerstvá, pepř drcený, pepř cayenský,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu