Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 280 kJ /
784 kcal
Bílkoviny15,70 g
Tuky3,20 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy169,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibulku, přidáme játra na středně malé kousky a restujeme. Krok 2: Přidáme houby a ještě chvíli restujeme. Jakmile začnou houby pouštět šťávu, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, kremžskou hořčici a podusíme asi 10 minut. Pokud je potřeba, podlijeme vývarem. Krok 3: Přidáme předem uvařenou rýži, kousek másla, sušená rajčátka, jarní cibulku a důkladně promícháme na mírném ohni, aby se šťáva vsákla do rýže.

Zveřejněno 19. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyyz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto à la Krkovička z králičích jater, hub a sušených rajčátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yyyz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:yes::yes:

:yes: Zaujímavé rizoto. Na toto by som sa dala pozvať.:-p

tejaja: Taky bych nepohrdla :-Q

Tématické fráze:
recepty ze sušených hub, kralici jatra ryzoto, králičí játra, kralici jatra rizoto, houbové rizoto ze sušených hub, pomazánka z kralicich jater

Suroviny:
játra králičí, cibule, houby, rýže, rajče, cibulka jarní, hořčice kremžská, máslo, česnek, vývar zeleninový, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu