Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr s batáty a křenovým jogurtem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie214 kJ /
51 kcal
Bílkoviny3,26 g
Tuky1,94 g
Vláknina0,54 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy4,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra osolíme a pokvapkáme šťavou. Uložíme do pekáčika. Krok 2: Očistený batát nakrájame na tenké plátky a posypeme rascou a soľou. Uložíme vedľa kapra do pekáčika a všetko pokvapkáme olejom.
Pečieme zakryté asi 15 min, potom odkryjeme a dopečieme ešte 5 minút pri 180°C. Krok 3: Jogurt rozmiešame s nastrúhaným chrenom.
Kapra podávame s batátami a chrenovým jogurtom.

Zveřejněno 22. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s batáty a křenovým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NNL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr s batáty a křenovým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6NNL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Díky za tip, bylo to skvělé :yes::yes::yes::yes:, fotku dodám, jen co se umoudří tiskárna, ve které mám čtečku, chutnalo fakt :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

spagetka: Si veľmi rýchla. :-) Ďakujem za vyskúšanie a teším sa na fotku. ;-)

jé to se ti povedlo, super nápad :yes::yes::yes::yes::yes::yes:, v mražáku mám pár rybek ještě, takže do mé "jaterní" diety se mi to hodí, s křenem to dám opatrněji, ale dám :yes::yes::yes::yes:
Jdu do mrazáku a ledničky, zbytek mám ve špajzce

Tématické fráze:
kapr s bataty, kapr v jogurtu, bataty s kaprem, kapr s jogurtem, bataty kapr, recepty na kapra, recept na kapra na krenu, bataty s kaprom, peceny kapr s bataty

Suroviny:
kapr, batáty, jogurt, křen strouhaný, šťáva citronová, sůl, olej, kmín celý

Přidat fotografie receptu