Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 954 kJ /
2 379 kcal
Bílkoviny203,73 g
Tuky152,22 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici nakrájíme na 250 g velké plátky, okořeníme, necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu a poté zaprášíme mírně moukou Krok 2: Do pekáčku vymazaného sádlem dejte krkovičku dostatečně okořeněnou solí, pepřem a divokým kořením (dle vaší chuti), přidejte fefe, hřiby, podlijte silným vepřovým vývarem a přikrytou dejte do trouby vyhřáté na 220°C. Krok 3: Až je maso poloměkké, začněte podlévat vínem a dopečte.

Zveřejněno 27. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgyV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgyV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:yes::-K

Mńam!! Krkovice je fakt super maso. U nás vždycky první pryč z poloviny prasete :-D

:yes:

Tématické fráze:
krkovička na červeném víně, krkovice s divokého divokého prasete, vepřové maso, sušená rajčata, hřiby, krkovička z divokého prasete, ďábelská krkovice, krkovička na víně, krkovice z divokého prasete, kuře na na hřibech a na na víně, krkovicka na zelenine cervenem vine, krkovice na zelenině recepty, krkovička nahřibech, krkovice na červeném víně, hovezi na vine a hribech, pečená vepřová krkovice na hřibech, divoke prase krkovice recepty, hovězí na hříbech recept, priprava krkovicky z divokeho prasete

Suroviny:
krkovice vepřová, sádlo, koření divoké, houby, feferonka čerstvá, vývar vepřový, víno červené, pepř, mouka hladká

Přidat fotografie receptu