Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 486 kJ /
355 kcal
Bílkoviny59,90 g
Tuky9,25 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresku osolte, pokapejte citronovou šťávou a posypte slunečnicí, tu do ryby zatlačte. Krok 2: V pánvi rozehřejte máslo, a protože se říká, že ryba musí plavat, nebojte se dát více. Rybu zprudka opečte z obou stran. Ryba má tendenci se rozpadat, takže to chce jemnou prácičku. :) Jednodušší, by asi bylo, dát ji péct na pečícím papíře do trouby, jen na ni přidat kousek másla. Krok 3: Když je ryba hotová, vyndejte ji bokem. Do pánve dejte další kus másla a zprudka opečte pórek a cuketu. Když začne chytat zlatavou barvu, osolte jí. Přidejte smetanu a sýr a nechte jen prohřát, takže můžete vypnout sporák. Podle chuti můžete zeleninu zakápnout citronovou šťávou. Krok 4: Servírujte s bramborovou kaší.
Tip: Pokud nemáte přepuštěné máslo, dejte máslo a trochu oleje společně do pánve.

Zveřejněno 28. 4. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwNz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwNz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska tmavá recept

Suroviny:
filet z tresky, pórek, cuketa, smetana zakysaná, sýr cottage, slunečnice loupaná, ghee, šťáva citronová, sůl

Přidat fotografie receptu