Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 38,30 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 32,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bylinky posekáme najemno. Chilli papričky rozdrtíme. Česnek rozsekáme.
Krok 2: V míse promícháme olej, pomerančovou šťávu, citronovou šťávu, pepř, cukr, sůl, kmín, oregano, sójovou omáčku, vinný ocet, česnek, šalotku, koriandr, tymián a chilli papričky. Vložte maso, obalte ho v marinádě, mísu zakryjte a dejte na 1 až 3 hodinky odležet do lednice.
Krok 3: Asi 30 minut před grilováním vyjměte z ledničky, aby maso došlo do pokojové teploty.
Krok 4: Gril rozpalte a rošt potřete tukem. Vložte kotlety a grilujte je 5 až 6 minut z každé strany. Potírejte je marinádou a každé tři minuty otočte o 90 stupňů tak, aby se vytvořil mřížkový vzor.
Krok 5: Kotlety podávejte horké, se zbylou marinádou, kterou předtím krátce povaříme.
Zveřejněno 2. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Nnr
Moje poznámka
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Nnr
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná kotleta pohlreich,
nejlepší recepty z vepřové kotlety,
vepřová kotleta nejlepší recepty,
vepřové kotlety na grilu,
kotleta na grilu,
kotleta recept podle polreicha,
pikantní vepřové kotlety,
vepřové maso podle pohlreicha,
recept na pikantní marinády kotleta,
vepřová kotleta na grilu pohlreich,
pikantní vepřová kotleta,
kotlety podle polreicha,
recepty od pohlreicha,
vepřová kotleta recept,
připrava vepřovych kotlet,
kotleta na roštu,
vepřová kotleta polhreich,
příprava kotlety,
vepřové kotlety v marinádě,
vepřová kotleta recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej olivový extra virgin,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
pepř černý,
cukr krupice,
sůl mořská,
kmín mletý,
koření oregáno sušené,
omáčka sojová,
ocet vinný bílý,
česnek,
cibule šalotka,
tymián čerstvý,
koriandr čerstvý,
chilli paprika sušená,
olej
Komentáře