Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chalupářské maso

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne

Snadný

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 140 min

140 min (140 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolte a opepřete. Cibuli oloupejte a nakrájejte na půl kolečka. Kapii nakrájejte na malé kousky. Krok 2: V hrnci rozehřejte olej a cibuli na něm opékejte. Dávejte pozor, aby se cibule nepřipálila. Čím déle jí budete restovat, tím lépe se rozvaří a dodá omáčce hustotu a barvu, takže je dobré, si dát na čas. Přidejte maso a opečte ho z obou stran, aby se zatáhlo. Přidejte kapii, žampiony a podlijte maso, aby bylo celé ponořené. Krok 3: Pozvolna duste zhruba dvě hodiny na mírném ohni, do měkka.


Servírujte s rýží, chlebem nebo salátem.

Zveřejněno 11. 5. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RJGV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RJGV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Jednoduchý, pěkný recept nejen na chalupu:-):yes:

Líbí:yes:

Tématické fráze:
chalupářské recepty, chaluparsky gulas, recept na chalupářský guláš, chaluparsky steak, chalupářské menu, hovezi chaluparske maso recepty, chalupařsky gulaš recepty, chalupářský guláš top recepty, hovězí maso zadní recepty, chalupářké maso, chaluparske hovezi platky, chaluparský hrnec recepty, hovezi chaluparske maso, recdpty.cz, chalupářské recept, chalupářský guláš recept, chalupářský guláš z hovězího masa, chalupářské hovězí, chaluparsky hrnec recept, chalupařsky steyk

Suroviny:
hovězí zadní, žampióny, cibule, kapie červená, sůl, pepř, kmín celý, vývar, olej

Přidat fotografie receptu