Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilková pizza s prefermentem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 786 kJ /
1 383 kcal
Bílkoviny34,50 g
Tuky39,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,20 g
Sůl8,00 g
Sacharidy219,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: ze surovin na preferment umícháme hladké těstíčko, které necháme zakryté asi 10-12 hodiny kynout. Krok 2: Pak přidáme zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho kynout přibližně 60-100 minut.
Vykynuté těsto rozválíme na plech s pečící fólií a znovu necháme nakynout. Pak potřeme lehce česnekem, tenčí vrstvou suga, posypeme oreganem nebo bazalkou, poklademe tenkými kolečky omytého lilku a zapečeme ve vyhřáté troubě (220-230°C). Krok 3: Téměř upečenou pizzu ještě z trouby vytáhneme, poklademe mozzarellou a dopečeme.

Zveřejněno 1. 6. 2016

Poznámka autorky cathleen

Recept ze stránek Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/lilkova-pizza-s-preferm...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilková pizza s prefermentem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnN0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilková pizza s prefermentem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qnN0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Mňam <3:yes:

zizala, mysulka: děkuju, holky:-K

<3<3

Tématické fráze:
lilková pizza

Suroviny:
voda, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, olej, mouka hladká, sůl, sugo, lilek, bazalka čerstvá, olej olivový, sýr mozzarella

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu