Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaťák z kuřecích stehen

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 390 kJ /
2 244 kcal
Bílkoviny87,90 g
Tuky190,01 g
Vláknina7,31 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,60 g
Sacharidy28,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpuštěném špeku zprudka orestujeme maso pokrájené na nudličky a přidáme na jemno nakrájenou cibulku, kterou necháme zesklovatět. Krok 2: Přidáme kapii, hořčici, kečup, česnek, zázvor, fefe a ještě mírně orestujeme. Osolíme a opepříme. Promícháme a zalijeme vínem, dle potřeby vývarem a dusíme do změknutí masa. Krok 3: Zredukujeme na požadovanou hustotu a přidáme na hrubo nakrájené okurky. Necháme jen probublat.

Zveřejněno 6. 6. 2016

Poznámka autora krkovicka.x

Na závěr přidám vždy mou oblíbenou sojovou omáčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaťák z kuřecích stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgrr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaťák z kuřecích stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgrr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kaťák, katak recept, recept na katak, kuřecí stehna recepty, recept z kuřecích stehen, kuřecí stehna, kuřecí stehna recept, katak z kuřecího masa, recepty z kurecich stehen, vykostěná kuřecí stehna recepty, katak recepty, příprava kuřecích stehen, recepty kaťak, jak udelat kureci stehna, recept s kuřecích stehen, kuřecí ragú, vykoštěné kuřecí stehna recept, recept na vykoštěná kuřecí stehna, jak udělat katák, recept na přípravu kuřecích stehen

Suroviny:
stehno kuřecí, špek, cibule, kapie červená, hořčice dijonská, kečup sladký, feferonka, česnek, okurky sterilované, vývar, víno bílé, zázvor, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu