Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,90 g |
Tuky | 190,01 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 28,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Moje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 33 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 40 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 47 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kaťák,
katak recept,
recept na katak,
kuřecí stehna recepty,
recept z kuřecích stehen,
kuřecí stehna,
kuřecí stehna recept,
katak z kuřecího masa,
recepty z kurecich stehen,
vykostěná kuřecí stehna recepty,
katak recepty,
příprava kuřecích stehen,
recepty kaťak,
jak udelat kureci stehna,
recept s kuřecích stehen,
kuřecí ragú,
vykoštěné kuřecí stehna recept,
recept na vykoštěná kuřecí stehna,
jak udělat katák,
recept na přípravu kuřecích stehen
Suroviny:
stehno kuřecí,
špek,
cibule,
kapie červená,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
feferonka,
česnek,
okurky sterilované,
vývar,
víno bílé,
zázvor,
sůl,
pepř
Komentáře (3)