Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný závin se zmrzlinou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Saturejka Saturejka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie627 kJ /
150 kcal
Bílkoviny1,20 g
Tuky1,04 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozválíme na pečícím papíru (nebo použijeme už rozválené z obchodu). Na náplň použijeme nastrouhaná jablka, zbavená slupky a jadřinců. Posypeme po rozváleném těstě, rovnoměrně přidáme mletou skořici a třitnový cukr. Krok 2: Těsto s náplní stočíme do štrůdlu a konce zahneme dolů, přeneseme na plech. Potřeme rozšlehaným vajíčkem. Krok 3: Pečeme na 180 stupňů Celsia asi 30 minut. Ihned vytáhneme a necháme vychladnout. Nakrájíme a podáváme se zmrzlinou a borůvkami.

Zveřejněno 8. 6. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný závin se zmrzlinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGDL

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný závin se zmrzlinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGDL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
štrúdl se zmrzlinou, jablkovy zavin se zmrzlinou, zavin se zmrzlinou, závin, zmrzlina, jablkovy štrudl se zmrzlinou, saturejka zmrzliny, saturejka zmrzlina, strudl a zmrzlina, kynutý jablkový závin recept jako z obchodu, teply strudl se zmrzlinou

Suroviny:
těsto listové, jablko, skořice mletá, cukr třtinový, zmrzlina vanilková, borůvky, jogurt

Přidat fotografie receptu