Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 954 kJ /
467 kcal
Bílkoviny32,72 g
Tuky36,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 157 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,04 g
Sacharidy2,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žampiony vydlabeme, aby nám vznikla "mistička". Krok 2: Do kastrůlku dáme pár kapek oleje, přidáme na malé kostičky nakrájené nožičky žampionů a na mini kostičky nakrájenou šunku. Pak přidáme 2-3 lžíce smetany 12% a všechno částečně rozvaříme. Ve směsi by ještě měly zůstat kousky Nivy. (nesolíme, Niva je slaná) Nakonec jsem přidala trochu nasekané zelené petrželky. Krok 3: Vzniklou směsí jsem naplnila portobella a dala do vyhřáté trouby zapéct na 200 stupňů asi na 15 min. K tomu jsem měla restovaná vepřová játra

Zveřejněno 18. 6. 2016

Poznámka autorky JanaDorazinova

Můj experiment :-)

Jako příloha by určitě byly vhodné i brambory, jakkoliv upravené ..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AlBO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AlBO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ani já nemůžu jákákoliv játra.Když jsem byla v jiném stavu udělalo se mě po nich hrozně zle. Od těch dob je nemůžu ani cítit a to jsem je měla tolik ráda.

Ivana Ch: Však píšu, že lze klidně podávat k jídlu i brambory :-). Já játra miluji :-8

Brrrr... vepřová JÁTRA !! :-(( :no: Tu já nemůžu ani cejtit !! Místo ní dám třeba pečené nebo grilované maso !!
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná . :-)

Super:yes::yes::-K

Pěkně experimentuješ;-):yes:

Tématické fráze:
zampiony niva smetana, žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou, plněné portobello, portobello recepty, žampiony portobello s nivou, žampiony portobello plněné kuřecí šunkou, plněné portobello recepty, zapečená portobella, sunka plněna nivou a zakysanou, portobello a kuřecí játra, těstoviny s vepřovou směsí, řízky z portobella, těstoviny s vepřovými játry, pečené portobello s nivou a rajčaty, zapékané brambory se šunkou nivou, portobello recept s játrou, vepřové maso s nivou a smetanou, brambor s veprovymy jatry

Suroviny:
portobello, sýr niva, smetana 12%, šunka, petrželka zelená, olej, játra vepřová

Přidat fotografie receptu