Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek madeta

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 294 kJ /
787 kcal
Bílkoviny35,33 g
Tuky69,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy6,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety lehce naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opepříme. Zprudka orestujeme na oleji z obou stran a vyjmeme je. Krok 2: Na každý kus masa nastrouháme nivu, překryjeme plátkem anglické slaniny a nakonec postrouháme tvrdým sýrem. Krok 3: Vložíme do pekáčku a v rozpálené troubě pečeme zhruba 15 minut. Podáváme s opečenými bramborami..

Zveřejněno 27. 6. 2016

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj: Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový řízek madeta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W0Zg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový řízek madeta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W0Zg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Příjemná změna. K tomuto receptu se vracím :yes:

Valis: To mne moc těší :-)

<3:yes::yes::yes:

<3<3:yes::yes:

Tématické fráze:
recept na vepřové řízky z kotlety, řízky z kotlety, vepřovy řízek z kotlety, řízek z kotlety, vepřový plátek madeta, vepřový řízek, kotleta řízek, plátek madeta, veprový řízek recept, řízky z vepřové kotlety, vepřové řízky, madeta recepty, bělehradský řízek, madeta recept, madeta vepřové maso, rizky s kotlety, vepřové řízky z kotlety, madeta kotlety, kotlet madeta, rizky s veprove kotlety

Suroviny:
kotleta vepřová, slanina anglická, sýr niva, sýr tvrdý, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu