Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
Tuky | 96,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Moje poznámka
Žebírka pečená v troubě ve stylu BBQ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0kW
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 7 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 5 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 5 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 5 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 7 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 7 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 8 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 8 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 10 hodinami
Tématické fráze:
grilovaci žebírka,
grilování v troubě teplota,
bbq v troubě,
dijonske zebirka,
bbq pečená žebírka,
bbq rub omáčka,
peceni zebirek troubě,
teplota na grilování žebírek,
pečená bbq vepřová žebra,
zebra bbq,
pecena veprova zebra s bbq,
žebírka bbq,
teplota grilování v v troubě,
vepřová žebírka v troube,
grilovani trouba teplota,
zebirka gril bbq,
rub/bbq omáčka),
uzena zebra pecena v troube,
grilovací rub,
recepty uzena zebra v troube
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
Komentáře