Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 049 kJ / 4 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,55 g |
Tuky | 202,79 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 659,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9p0
Moje poznámka
Křehký rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y9p0
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 4 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 14 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
křehký koláč s rybizem,
rybízový koláč,
vláčný rybízový koláč,
rybízový koláč recept,
krehky kolac s rybizem a snehem,
rybízový koláč se sněhovou krustou,
křechký koláč s rybízem,
rybízová buchta se sněhem,
křehký rybízový koláč se sněhem,
křehký koláč s tvarohem a rybízem,
krehky rybizovy kolac s tvarohem,
rybízový koláč se sněhem,
recept na rybízový koláč,
křehký koláč s ribízem,
vlacný rybizový,
rychlý rybízový koláč,
koláč s rybízem,
vláčný koláč s rybízem,
moučník s rybízovou krustou,
rybízový koláč vláčný
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cukr,
žloutek,
bílek,
cukr moučkový,
rybíz
Komentáře (1)