Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 422 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 0,42 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Moje poznámka
Povíkendový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgBR
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 39 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
ivan vodochodský recepty,
vodochodský recepty,
co uvarit,
recept ivan vodochodský,
recepty ivana vodochodského,
ivan vodochocky na nove,
recepty ivan vodochodsky na nove,
co uvarit ze zbytku uzenin,
ivan vodovhodsky recepty na cinu,
vodochodský,
recept se zbytky masa a uzenin,
vareni vodochocky,
vodochodský recept,
nove brambory podle vodochodskeho,
vodochodsky cina,
vodochodsky a vareni cina,
červené zelí podle i vodochodského,
recept petra novotneho brambory, zelí,
o uvarit,
vodochodský francouzské brambory
Suroviny:
zelí kysané,
maso,
uzenina,
sýr,
smetana kysaná,
zázvor,
paprika sušená sladká,
brambory,
cibule,
česnek
Komentáře (4)
Přidávám bod a přikládám fotku před pečením a zítra dodám výslednou.
Samozřejmě v PH se to dělá déle, ale s výhodou, že to nemusím hlídat, jak jsem psala výše.