Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronová treska s petrželkou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 011 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny150,17 g
Tuky45,93 g
Vláknina15,89 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 577 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy38,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek prolisujeme, petrželku nasekáme a citrony nakrájíme na tenká kolečka. Krok 2: Každý filet položíme na kus alobalu (velký abychom dobře filet zabalili, osolíme a opepříme. Krok 3: V malém rendlíku osmahneme na olivovém oleji cibulku, česnek a kmín. Jen chvilku - aby se ingredience rozvoněly. Krok 4: Směs rozdělíme na filety. Krok 5: Posypeme nasekanou petrželí. Krok 6: Nakonec poklademe plátky citronu Krok 7: Pokapeme přepuštěným máslem Krok 8: Dobře zabalíme do alobalu. Krok 9: Dáme na plech do trouby vyhřáté na cca 190°C a pečeme cca 30 minut. Krok 10: Rozbalíme z alobalu a servírujeme.

Zveřejněno 14. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citronová treska s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9RA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citronová treska s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9RA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tresku je má oblíbená. Recept vypadá lákavě <3

:-K:yes:

Taky nevím, co bych dodala. Vašku, děláš chutě :-) :yes:

Prostě líbí:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
citronova treska, aljašská treska filety recepty, treska na citrone, treska na petrželce, treska s petrzelkou, treska s citrone, treska na petrzeli, treska tmavá na petrželi

Suroviny:
treska, pepř mletý, sůl, cibule sušená, česnek, olej olivový, římský kmín mletý, petržel, citron, ghee, alobal

Přidat fotografie receptu