Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřová kýta s česnekem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Malikova Malikova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 963 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny203,30 g
Tuky55,60 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 3,60 g
Sůl8,60 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku nakrájíme na nudličky a sýr nastrouháme.
Cibulovou nať omyjeme a nakrájíme na proužky. Krok 2: Plátky vepřové kýty očistíme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce.
Opékáme u obou stran na rozpáleném oleji. Krok 3: Hotové vložíme do zapékací misky (pekáčku), pokapeme boloňskou omáčkou, posypeme sýrem, nudličkami šunky a cibulovou natí.
Vše krátce zapečeme a podáváme s opečenými brambory

Zveřejněno 14. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřová kýta s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkxR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřová kýta s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkxR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřová kýta na česneku, vepřova kyta na cesnekove nati, vepřová kýta s česnekem, kýta na česneku boloňskou, veprova kyta v pikantni omacce, prirodni veprova kyta, veprova kyta pikantni omacka, vepřová kýta protýkaná česnekem

Suroviny:
sýr eidam, kýta vepřová, šunka, mouka hladká, olej, česnek, omáčka boloňská, pepř mletý, sůl, nať cibulová

Přidat fotografie receptu