Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezvaječná tofu-vaječina

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizalka zizalka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 063 kJ /
254 kcal
Bílkoviny27,50 g
Tuky10,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tofu dáme do misky, přidáme vodu a umixujeme tyčovým mixérem. Přisypeme lahůdkové droždí spolu s kořením a rozmixujeme do hladka. Krok 2: Pánev s nepřilnavým povrchem lehce potřeme olejem a roztopíme si ji. Směs vlijeme do pánve, rozetřeme do plochy a necháme krátce zapéct. Poté postupujeme podobně jak s klasickými vajíčky, mícháme dokud nedosáhneme požadované konzistence. Krok 3: Na druhé pánvi dozlatova restujeme jarní cibulku. Přidáme pokrájená cherry rajčátka a čerstvý špenát a ještě chvíli podusíme. Přidáme k tofu směsi, podle chuti dokořeníme. Můžeme podávat.

Zveřejněno 15. 7. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezvaječná tofu-vaječina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYD1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezvaječná tofu-vaječina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYD1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bezvaječná tofu omeleta

Suroviny:
tofu, voda, droždí lahůdkové, kurkuma, olej olivový, cibulka jarní, rajče cherry, špenát čerstvý

Přidat fotografie receptu