Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní jogurtový chleba

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 227 kJ /
1 966 kcal
Bílkoviny64,68 g
Tuky12,03 g
Vláknina26,53 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy386,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké), droždí a kvásek nahoru na mouku a použijeme program Celozrnný. Krok 2: Hotový chleba vytáhneme z formy a necháme vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 25. 7. 2016

Poznámka autorky cathleen

Další kynuté recepty najdete na Pekárnománii -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní jogurtový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pjQX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní jogurtový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pjQX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Dej pokoj s podzimem.;-):-D Ale jinak se mi chléb moc líbí, musím to už taky zkusit.

cathleen: však já taky, jen mám pocit, že u nás už 4 roční období nejsou.:-( A narodila jsem se na podzim, takže .....
Díky za vysvětlení.:-)

Zobrazit starší odpověď

Suroviny:
jogurt bílý, voda, olej, kmín drcený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, droždí, kvas žitný

Přidat fotografie receptu