Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na caponatu s ušáčkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kikis

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 794 kJ /
429 kcal
Bílkoviny12,64 g
Tuky1,36 g
Vláknina27,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,20 g
Sacharidy69,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu a maso nakrájíme na stejně velké kostičky, dáme do pekáče. Přidáme nastrouhaný česnek, protlak, víno, ocet, sojovku, bylinky, osolíme, opepříme a zakápneme oliváčem. Krok 2: Vše důkladně promícháme. Krok 3: Přiklopené pečeme cca 60-80 minut na 220 stupňů. Kontrolujeme. Směs by měla mít kompaktní konzistenci (většina šťávy by se měla vypéct).

Zveřejněno 26. 7. 2016

Poznámka autorky Kikis

Lze jíst samotné, s bagetou (za studena i za tepla), ale i s topinkou posypané sýrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na caponatu s ušáčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LV8p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na caponatu s ušáčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LV8p

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso králičí, cuketa, lilek, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé suché, ocet vinný, omáčka sojová, olej olivový, bylinky

Přidat fotografie receptu