Postup přípravy
Krok 1: Lilek nakrájíme na tenčí plátky podél, zlehka osolíme a necháme vypotit, pak osušíme papírovou utěrkou.
Krok 2: Na lilek položíme plátek slaniny a na kraj kousek sýra (tentokrát jsem použila třešinky mozzarella). Stočíme do závitku a klademe do pekáčku, lehce vymazaného olejem.
Krok 3: Jemně postříkáme olejem a zapečeme v troubě na 200˚C do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší, případně i jen s pečivem.
Zveřejněno 5. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVZR
Moje poznámka
Závitky z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVZR
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 19 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 22 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
lilkové závitky,
závitky z lilku,
lilek závitky,
lilek zavitek,
zapecene lilkove zavitky v rajske omáčce,
závitek z lilek,
záviltky lilek,
lilek-závitek,
lilek mozzarela slanina recepty,
zeleninový závitek pečený v rýžovém papíru,
závitky lilek,
závitek z lilku se slaninou,
recepty lilek krevetkami,
kuřecí závitek v lilku
Suroviny:
lilek,
šunka parmská,
sýr mozzarella,
olej
Komentáře (4)