Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí pekáč s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 030 kJ /
246 kcal
Bílkoviny6,80 g
Tuky0,59 g
Vláknina14,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme. Krok 2: Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky. Krok 3: Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme. Krok 4: Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku.
Potom odkryjeme a zapečieme.

Zveřejněno 14. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí pekáč s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DV0k

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí pekáč s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DV0k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes::-)

Terezko, to jehněčí mne docela vytáčí, když ho taky nemám :-D:yes:

Jana Remkova: tady je všude, málo se tady kupuje.. :-) pošlu Ti vzdušnou poštou :-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
recepty na jehněčí, jehneci z bramborem

Suroviny:
maso jehněčí, cibule, česnek, brambory, saturejka, kmín celý, sůl

Přidat fotografie receptu