Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové kuře

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 45-50 minut + odležení

45-50 minut + odležení

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 770 kJ /
423 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky43,13 g
Vláknina2,85 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 735 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy4,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne. Krok 2: Hodinku před pečením maso vytáhneme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Čtvrtky předěláme i se zbytkem marinády do pekáčku s nakrájenou cibulí. Krok 3: Maso posypeme kořením, podlijeme trochou vody a přikryjeme. Takto pečeme cca 30 minut. Odkryjeme a dopečeme dalších 15-20 minut do křupava.

Zveřejněno 17. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarkové kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6E8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarkové kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6E8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tatarková marináda, tatarkové kuře, tatarkové kuřecím masem, kuře z tatarko, marináda na kuře z tatarky, tatarske kure, kuře v tatarske omacce, marináda na kuře s tatarkou, stamgastovo kure, tatarkové kuřecího masa, kuřecí v tatarkové marinádě, marinada z tatarky, kuřecí v marinádě z tatarky, kuře v marinádě z tatarky, tatarkové kuřecí maso, recept na tatarkové kuře, příprava kurete den pred pecenim, pečené kuře potřene tatarskou omáčku

Suroviny:
kuře čtvrtky, tatarská omáčka, smetana zakysaná, hořčice pikantní, cibule, koření na kuře, sůl

Přidat fotografie receptu