Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 742 kJ / 3 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,76 g |
Tuky | 132,72 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 489,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme sníh, zvlášť žloutky s cukrem, ty šleháme cca 3 minuty. Postupně do žloutků vmícháme sníh a mouku.
Pečeme v rozehřáté troubě cca 60 minut při 180 stupních. Vyzkoušíme špejlí, je-li korpus hotový. Krok 2: Vychlazený korpus 2 x prokrojíme, pokapeme rumem, první a druhý plát natřeme marmeládou a krémem (vyšleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem a vmícháme tvaroh), na který dáme ovoce. Dáme vychladit. Krok 3: Ušleháme změklé máslo s cukrem... 2 lžíce a obmažeme korpus. Dáme vychladit.
Zdobíme dle vlastní fantazie, do dortu je udělaná malá díra, kde je nastrouhaná čokoláda coby hlína.
Pečeme v rozehřáté troubě cca 60 minut při 180 stupních. Vyzkoušíme špejlí, je-li korpus hotový. Krok 2: Vychlazený korpus 2 x prokrojíme, pokapeme rumem, první a druhý plát natřeme marmeládou a krémem (vyšleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem a vmícháme tvaroh), na který dáme ovoce. Dáme vychladit. Krok 3: Ušleháme změklé máslo s cukrem... 2 lžíce a obmažeme korpus. Dáme vychladit.
Zdobíme dle vlastní fantazie, do dortu je udělaná malá díra, kde je nastrouhaná čokoláda coby hlína.
Zveřejněno 25. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s bagrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xKA
Moje poznámka
Dort s bagrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xKA
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort s bagrem,
dort bagr,
dětský dort bagr,
dorty s bagrem,
postup na dort bagr,
bagr na dort,
dorty recepty,
fotky dortu bagr,
potahový dort bagr,
dort.s bagrem,
recept na dort bagr,
dětský dort s s bagrem,
bagr na dortíčky,
dotr bagr,
dort bagr s krémem,
recept na korpus na bagr,
dorty s bagry,
dort s bagrem,
bagr dort videorecepty,
fotky dětských dortů s bagry
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
šlehačka,
tvaroh,
ztužovač šlehačky,
máslo,
cukr,
borůvky,
marmeláda,
čokoláda,
rum,
hmota potahovací
Komentáře (2)