Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 727 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 42,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nejprve pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem (máte-li), ochutíme solí a pepřem a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme chvilku odležet. Maso musí být nakrájeno ostrým nožem - nakrájíme na velmi tenká (až průhledná) kolečka. Ta servírujeme na talíře, můžeme doplnit olivami a posypat parmazánem.
Krok 2: Ozdobíme čerstvou rukolou nebo rajčaty a ihned podáváme. Jako přílohu zvolíme čerstvé bílé pečivo.
Krok 3: Kdo nemá rád masa se specifickými chutěmi, doporučuji volit raději hovězí svíčkovou než koňskou. Koňská má svou specifickou chuť i vůni.
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Moje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 14 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 16 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 24 minutami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 25 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 7 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 7 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 8 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 8 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 9 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 10 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
sušene italske maso,
italske susene maso,
italský recept na sušené maso,
carpacio ze svíčkové,
koňské kolečko,
hovězí sušené maso italske,
koňské sušené maso,
carpaccio z pečeného hovězího masa s rukolou,
ital v kuchyni-nakládaná panenka,
italske carpacio,
sušené maso italské
Suroviny:
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl mořská,
pepř černý,
olivy černé,
parmazán,
rukola
Komentáře