Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 671 kJ / 6 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,20 g |
Tuky | 594,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Cesnek rozetreme, bylinky nasekame, namazeme smesi maso (vnitrek rolady) a opeprime. Maso srolujeme, aby na povrchu zustala jen kuze, okminujeme a svazeme provazkem. Krok 2: Polozime v pekacku na mrizku, maso se nema macet v tekutine. Da se pouzit i mrkev vcelku. Ve vyhrate troube na 130 °C peceme 2 hodiny, pote dalsi 2 hod na 160 °C prikryte a ke konci odkryte pul hodinky na 180 °C. Krok 3: Po upeceni nechame maso alespon 10 minut odlezet. Podava se v bagete s rucolou a parmesanem, nam ale chutna s horcici, okurkou a cerstvou cibuli.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Porchetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpR5
Moje poznámka
Porchetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpR5
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová porchetta,
porketa,
porketa recept,
porscheta,
porhetta v troube,
- porketa,
vepřová porketa,
porchetta podle,
poncheta,
porketa recepty,
porschetta,
recepty - porketta,
prochetta z bučku,
porsheta,
vepřový bůček recepty,
porchetta+recept,
porchtta,
jak se dela porcheta,
trouby recepty,
porschetta plněná
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
bouquet garni,
pepř mletý,
kmín drcený,
olej olivový,
sůl
Komentáře (1)