Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 69,20 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a vrstvu jí položíme do silného litinového hrnce.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Na cibuli rozložíme silnější plátky osoleného a opepřeného masa. Krok 2: Tato dvě vrstvy ještě zopakujeme - na maso přijde opět cibule, na ni další maso a končíme cibulí.
Zalijeme vodou, přidáme větší polovinu másla, hrnec zakryjeme a dáme na vařič pomalu dusit - aspoň 3 hodiny. Krok 3: Pak ochutíme balsamicovým octem, přidáme ještě zbytek másla a na kostičky nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 1. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Moje poznámka
Hovězí loirských lodníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9NG
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 1 hodinou
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 10 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 1 minutou
Ošatkový chléb
monyss před 1 hodinou
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 2 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 2 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 5 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 5 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 7 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 7 hodinami
Tématické fráze:
bifteky loirských lodníků,
biftek loirských lodníků,
hovězí podle lodníků,
bifteky loiarskych lodniku,
biftek lodníkú,
hovězí zadní recepty,
hovězí rose,
biftek lodník
Suroviny:
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
okurky sterilované,
voda,
ocet
Komentáře (6)