Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 481 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,04 g |
Tuky | 150,66 g |
Vláknina | 8,31 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 19,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve hmoždíři rozdrtíme bazalku, česnek, piniová jádra a koření na jemnou pastu. Směs přendáme do misky a po troškách vmícháme olej.
Krok 2: Přidáme sýr, ještě jednou dobře promícháme a dochutíme pepřem.
Krok 3: Směs je také možné připravit v mixeru, postupujeme obdobně, olej přikapáváme až nakonec.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 46 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 23 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 53 minutami
Argentinská křídla
wimra před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na těstoviny,
omacky na testoviny,
výroba bazalkového pesta,
bazalkové pesto s těstovinami,
bazalkové pesto použití,
jak vyrobit bazalkové pesto,
těstoviny s pestem recept,
balzamikové pesto,
bylinkové pesto recept,
omacky k testovinam,
omáčka k těstovinám,
jak používat bazalkové pesto,
bazalkové pesto využití,
avokádová omáčka na těstoviny,
těstoviny s omáčkou,
pesto a jeho použití,
omáčka s pestem,
nahrada parmazanu,
recepty omacky na testoviny,
recept omáčka na těstoviny
Suroviny:
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
olej olivový,
parmazán,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)