Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 888 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,24 g |
Tuky | 27,26 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 91,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0RN
Moje poznámka
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0RN
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 17 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 8 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 11 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 13 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 13 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 14 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajčatovou salsou,
jak připravit tresku,
treska recepty,
treska s rajcatovou stavou,
filé z tresky na pánvi,
rajčatová salsa recept,
treska recept,
treska tmava s rajcatovou omackou,
treska s rajčaty,
treska na pánvi s rajčaty,
zapečené filé s rajčatovou omáčkou,
file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě,
zapecene file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
koření,
sůl,
rajče cherry,
česnek,
cibule šalotka,
šťáva citronová,
sůl,
treska aljašská,
koření provensálské,
sůl,
mouka hladká,
kmín celý,
olej olivový,
máslo
Komentáře (2)