Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lubik

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny5,92 g
Tuky0,60 g
Vláknina16,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky uděláme marinádu z povidel, slivovice a tymiánu. Prsa osolíme a opepříme. Marinádou potřeme prsa a necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Na rozpálené pánvi prsa opečeme 6-7 minut z každé strany. Přendáme na pekáč a dáme do trouby na cca 10 minut. Prsa vytáhneme a zabalíme do alobalu na 10 minut. Krok 2: Dýni nakrouhanou na hrubém struhadle osolíme, opepříme. Na výpek dáme restovat cibuli a česnek do růžova, přidáme dýni, promícháme. Chvíli orestujeme a přidáme 2 dcl vody. Dusíme cca 10 minut.

Zveřejněno 23. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VV91

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VV91

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dýně hokaido recepty, recepty z dýně hokaido, hokaido recepty, zelí z dýně hokaido, povidla z dýně hokaido, zelí s dýně hokaido, polévka z dýně hokaido, dýně hokaido recept, dýně hokaido-recepty, recept dýně hokaido?, zelí z dýně, kachní prso marináda, kachni prsa svestkovy, zelí hokaido, hokaido zeli, dýně hokaido recept zelí, dýňové zelí hokaido

Suroviny:
prsa kachní, povidla švestková, slivovice, sůl, pepř, tymián, dýně hokkaido, česnek, cibule

Přidat fotografie receptu