Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová terina s cibulovo-rajčatovým salátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lubik

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 549 kJ /
370 kcal
Bílkoviny12,76 g
Tuky1,86 g
Vláknina43,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy60,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli a přidáme česnek. Restujeme do zlatova. Přidáme houby (mohou být i čerstvé) a restujeme. Přidáme papriky, zalijeme smetanou, chvíli podusíme. Krok 2: Želatinu dáme do vody nabobtnat. Po chvíli přidáme do směsi a pořádně promícháme. Jak začne směs houstnout, přelijeme ji do formy vyložené potravinářskou folii a dáme do lednice ztuhnout. Krok 3: Salát: Cibuli nakrájíme na větší kousky, posolime a opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Lehce pomačkáme. Přidáme rajčata, hrst bylinek, lžíci třtinového cukru a pořádně promícháme.

Zveřejněno 28. 9. 2016

Poznámka autora Lubik

Inspirace Zdeněk Pohlreich.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová terina s cibulovo-rajčatovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYmx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová terina s cibulovo-rajčatovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYmx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
houbová zahrádka, cibulovo rajčatový salát, terina recept, terina ryba smetana

Suroviny:
cibule, česnek, houby, bylinky, paprika, sůl, pepř, olej, smetana, želatina, rajče cherry, cibule, šťáva citronová, cukr třtinový, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu