Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva v trojobalu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LENULKA611 LENULKA611

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 763 kJ /
421 kcal
Bílkoviny29,88 g
Tuky14,69 g
Vláknina27,94 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy29,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlívu rozdělíme na kousky a ze spodní strany potřeme prolisovaným česnekem se solí.
Potom obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, rozšlehaná osolená vejce s trochou mléka a strouhanka. Krok 2: Obalenou hlívu smažíme ve fritovacím hrnci. Krok 3: Usmaženou hlívu podáváme s bramborem. Doplníme čerstvou zeleninou a tatarskou omáčkou.

TIP: Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Zveřejněno 29. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva v trojobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4yy2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva v trojobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4yy2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Mohu se zeptat? Hlívu smažíte v tom sítu? Je krásně usmažená. Díky.

:yes: miluji hlívu na různé způsoby, pro vnučku hlívou nahrazuji maso , v trojobalu je skvělá a hlavně dostupná v každé době. :-K

Mám moc ráda a často dělávám :-K:yes:

stefan p. makši 2. 10. 2016 13:30
Jana Remkova: aj ja to považujem za super a chutné jedlo....
:yes:

Tématické fráze:
hlíva recepty, hlíva recept, hliva na obalování, recepty z hlívy, hlíva ústřičná v trojobalu, jak se dělá trojobal, trojobal recept, příprava trojobalu, recept-hliva, klasický trojobal, smažená hlíva v trojobalu, hlíva ústřičná v v trojobalu, smažená hlíva, postup trojobalu, hlíva v trojobalu na grilu, hliva s cesnekem smazena, trojobalu

Suroviny:
hlíva ústřičná, vejce, mouka hladká, strouhanka, česnek, mléko

Přidat fotografie receptu