Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 093 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,49 g |
| Tuky | 107,81 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,06 g |
| Sacharidy | 50,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny spolu dobře promísíme a na 12 hodin uložíme do lednice.
Krok 2: Uděláme šišku, kterou upečeme v troubě nebo remosce.
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Moje poznámka
Sekaná od Pepana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vppV
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 32 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 35 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
sekaná v remosce,
sekaná recept,
sekaná recepty,
tátova sekaná,
remoska sekaná recept,
recept na sekanou,
sekana remoska
Suroviny:
maso mleté,
sýr tavený,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
solamyl,
vegeta,
sůl
Komentáře (28)
V příštím pečení jsem použila směs mletého vepřového a hovězího.
No a pro mě je zase sekaná bez trošky mlékem nacucaných rohlíků cosi podobného, jako plněné papriky bez rýže
cathleen:
( moje babička mne učila s hmotou na sekanou mlátit o pracovní desku nebo aspoň přehazovat ve vzduchu mezi rukama...vyhnat vzduch a zlepšit konzistenci....50x tedy ne, ale dělám to doteď....)