Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené kuře po italsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 769 kJ /
423 kcal
Bílkoviny6,57 g
Tuky22,67 g
Vláknina13,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozehřejeme lžíci oleje v litinové pánvi a opečeme kuřecí stehna. Nejprve stranu s kůží. Maso i s výpekem dáme stranou. Přidáme olej, na kterém zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme prolisovaný česnek a dáme mu minutu, aby se osmažil. Krok 2: Přidáme krájená rajčata a cukr. Promícháme a chvilku povaříme. Vrátíme do pánve maso i se šťávou. Přidáme nasekanou bazalku a zelené mražené fazolky. Přilijeme kuřecí vývar. Zakryjeme a na mírném ohni dusíme asi 25 - 30 minut. Krok 3: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 5. 10. 2016

Poznámka autora mojetara

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené kuře po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9zA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené kuře po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9zA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dusene kure, kuře po italsku, dušené kuře recepty, recepty dušené kuře, kuřecí dušené, kuřecí stehno dušené po italsku, kureci stehna po italsku, dušené kuřecí maso po italsku, kuře dusene, dusene kuře recept, recept dušené kuře, kureci stehno dusene, kuřecí stehno po italsku, recept na dušené kuře, kureci dusene po italsku, kuřecí pečená stehna po italsku, dušené kuře - recept, dušené kuřecí, dušeny kuře, kuřeci stehna dusene

Suroviny:
rajče, olej olivový, cibule, česnek, bazalka čerstvá, cukr, sůl, pepř, fazolky zelené, vývar kuřecí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu