Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněný sirup do svařeného vína

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme kastrůlek, dáme do něho cukr, zlehka rozpustíme a zalijeme vodou. Krok 2: Přidáme koření, kůru a svaříme. Krok 3: Necháme vychladnout nejlépe do druhého dne. Krok 4: Pak přecedíme do připravené sklenice s víčkem. Do jednoho hrnku přijdou cca 2 lžíce sirupu.

Zveřejněno 12. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kořeněný sirup do svařeného vína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYk7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kořeněný sirup do svařeného vína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AYk7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sirup do svaraku, sipup svareno vino, svařené víno-sirup, karamel do svařeného vína top recepty, svarak sirup, macerát na svařené víno, sirup na grog a svařené víno recept, sirup na svařák, svařené víno z višňového vína, zavarovat sirup do svaraku

Suroviny:
cukr, voda, kůra citronová, kůra pomerančová, badyán, koření hřebíček, skořice, koření nové koření

Přidat fotografie receptu