Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 047 kJ /
250 kcal
Bílkoviny1,44 g
Tuky25,23 g
Vláknina2,72 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy3,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky naklepeme přes mikrotenový sáček a lehce nasolíme. Krok 2: Tatarku smícháme s hořčicí a česnekem. Maso tím potřeme z obou stran a necháme hodinku i více uležet. Tatarka se z části vsákne, tak nemusíme otírat. Krok 3: Obalujeme v mouce, vejcích a petrželkové strouhance. Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Hotové dáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.

Zveřejněno 20. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9KW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y9KW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Mňam!! :yes:

<3:-K:yes:

Tak proto jsi hledala ty řízky...:-D:yes:

hosta: :-D:-D:-D

Taky dělám,je to výborná pochoutka:-):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
kuřeci řízky v tatarské omáčce, kuřecí řízek v tatarské omáčce, rizky s tatarkou, těstíčko na obalování z tatarské na omáčky, rizek v tatarske omacce, recept řízek s tatarkou, řízek v bylinkové strouhance, kuřecí řízek s tatarská omáčka, řízky v tatarské omáčce, maso v bylinkové strouhance, řízky potřené tatarkou, kuřecí řízky v hořčicové omáčce, rizky v ta, kureci obalovany rizek tatarsky, řízek potřený tatarkou, kuřecí řízky v tatarské, kuřeci řízek v tatarske omáčce obalovany, kuřecí s s tatarkou, řízek s tatarkou, řízky obalované v tatarské omáčce

Suroviny:
řízky stehenní, tatarská omáčka, hořčice dijonská, česnek, sůl, mouka, vejce, strouhanka, petrželka, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu