Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| Tuky | 8,11 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Studené krájíme na řezy.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Moje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tašky s krupicí,
bramborove tasky se skvarkama,
plesňáky,
bramborové tašky,
hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor,
tašky s krupicí vařené v mléce,
tasky z hlohovce,
těsto na tašky se skvarkama,
chorvatské lokše,
tašky s krupicí recept,
bramborová taška s krupicí,
plesnivá taška jídlo,
bramborové placky z tašky,
tašky z brambor,
přesné tašky recept,
bramborové plesne tasky,
tašky recept,
recept tašky,
recept na tašky,
plesné bramborové tašky
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
sádlo,
krupice,
škvarky
Komentáře (36)
Tašky se asi v půlce pečení poobrací, takže jsou z obou stran takové spíš placaté a protože plavou v tuku, tak jsou krásně dokřupava vypečené.
Zkusím to nějak do receptu dopsat, včetně doplněného postupu - ne každý čte komentáře.
No, s receptem to nemá moc společného, ale podobných názvů pro nepodobné pečivo je více, viz úvod tohoto rcp: http://www.labuznik.cz/recept/placky-nebo-jak-chce...
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453