Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá ryba s pikantními rajčaty

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 553 kJ /
371 kcal
Bílkoviny2,19 g
Tuky32,15 g
Vláknina4,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety posolíme a posypeme kmínem. Na rozehřátém oleji opečeme, tak 2 až 3 minuty z každé strany. Vyjmeme z pánve a dáme stranou (zakryjeme, abychom udrželi teplé). Krok 2: Nakrájená rajčata dáme do pánve, přidáme italské bylinky a zakápneme tabaskem. Můžete přidat i nasekanou feferonku. Vše promícháme. Stačí restovat tak 2 minuty. S pánví při restování kroužíme po vařiči, aby se vytvořila omáčka. Krok 3: Rybu přeneseme na talíř, přidáme rajčata s omáčkou a dochutíme pepřem. Krok 4: Podáváme s vařenými bramborami nebo dalamánkem. Ve finále ještě trochu opepříme.

Zveřejněno 4. 11. 2016

Poznámka autora mojetara

V dětské verzi doporučuji vynechat tabasco i feferonku. Recept také krok za krokem na http://www.mojetara.cz/recipe/rychla-ryba-s-pikant...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá ryba s pikantními rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j9zv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá ryba s pikantními rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j9zv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba s rajčaty, jak restovat rybu, jak restovat ryby

Suroviny:
treska aljašská, rajče, olej olivový, sůl, pepř, kmín celý, koření italské bylinky, feferonka, tabasco

Přidat fotografie receptu