Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Keříčkovec na másle a tymiánu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Filet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián. Krok 2: Rybu necháme odležet hodinu v lednici. Krok 3: Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou stran zhruba 3-5 minut, podle tloušťky filetu. Rozpáleným máslem rybu během pečení poléváme.

Zveřejněno 4. 11. 2016

Poznámka autorky hanahcotton

Ryba má být uvnitř propečená a šťavnatá - nesmí být suchá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Keříčkovec na másle a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogGX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Keříčkovec na másle a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ogGX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

<3:yes:

určitě :-O sumeček africký aneb keříčkovec červenolemý
výborná ryba

Nemá to být keříčkovec, sumeček?

Tématické fráze:
keříčkovec recept, keříčkovec červenolemý recepty, keříkovec, keříčkovec, keříčkovec červenolemý recept, filety z keříčkovce, keříčkovec červenolemý, keříčkovec-recepty, recept keričkovec, kerickovec recepty, pečený keříčkovec, recepty keříčkovec, ryba keříčkovec, sumeček africký na bylinkách recept, sumeček africký recepty, ryba keříčkovec recepty, ryba keříčkovec recept, ryba na tymianu, pečený africký sumeček na kmíně s bylinkami, keříčkovec ryba recepty

Suroviny:
keříčkovec, máslo, tymián, sůl

Přidat fotografie receptu