Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restované jehněčí kotlety s ústřicovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

FW Tandoori

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie84 kJ /
20 kcal
Bílkoviny2,70 g
Tuky0,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,10 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety omyjte pod tekoucí vodou, osušte papírovou utěrkou a osolte. Krok 2: Marinujte půl hodiny ve světlé sojové omáčce. Krok 3: Rozpalte pánev s olivovým olejem a restujte kotlety po obou stranách cca 2 minuty. Krok 4: Na závěr ozdobte čerstvým rozmarýnem a přidejte jako dip ústřicovou omáčku.

Zveřejněno 1. 12. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované jehněčí kotlety s ústřicovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWg2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restované jehněčí kotlety s ústřicovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWg2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept s pearl river bridge

Suroviny:
kotleta jehněčí, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka, sůl, rozmarýn čerstvý

Přidat fotografie receptu