Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský teriyaki kuřecí burger

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

FW Tandoori

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 309 kJ /
791 kcal
Bílkoviny167,50 g
Tuky7,39 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,58 g
Sacharidy12,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou, osušte papírovou utěrkou a osolte. Nechte marinovat v japonské sojové omáčce a teriyaki omáčce cca 1 hodinu. Krok 2: Prsa potom pečte v troubě na středním stupni cca 12 minut. Krok 3: Mezitím rozkrojte housky, rozpusťte máslo na pánvi a obě housky opečte do zlatova. Krok 4: Připravte nakrájená rajčata a okurky na plátky a listy ledového salátu. Jakmile máte upečená kuřecí prsa, vkládejte je do housky s vrstvou nakrájené zeleniny a sýru.

Zveřejněno 1. 12. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský teriyaki kuřecí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWj2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský teriyaki kuřecí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWj2

Tématické fráze:
kuřecí teriyaki, teriyaki pohlreich, teryaki plátek, japonské housky, kuřecí prsa burgr, teryiaki burger, kuřecí prsa do burgeru, japonské teriaku, japonská kuřecí prsa v teriyaki omáčce, kureci japonsky salát, kuřecí teriyaki pohlreich, japonský kuřecí salát, kuřecí prsa v teriyaki omáčce

Suroviny:
houska, prsa kuřecí, rajče, okurka čerstvá, salát ledový, sýr chedar, omáčka sojová, omáčka teriaky, sůl

Přidat fotografie receptu