Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 319 kJ / 1 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,54 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 6,64 g |
Sůl | 16,42 g |
Sacharidy | 301,85 g |
Postup přípravy
Sůl dávám do vody, droždí a kvásek nahoru na mouku, ale tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Krok 2: Zapnem program Základní (Klasik).
Po upečení chleba vytřepeme z formy a necháme vychladnout na mřížce, aby se odspodu nezapařil a nezvlhnul.
Zveřejněno 2. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6gr
Moje poznámka
Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6gr
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 9 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 15 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 17 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 20 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 9 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 11 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 11 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 11 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 11 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 12 hodinami
Suroviny:
voda,
syrovátka sušená,
sůl,
kmín celý,
semínka dýňová,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
kvásek
Komentáře (2)