Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 319 kJ /
1 749 kcal
Bílkoviny59,54 g
Tuky28,75 g
Vláknina22,46 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,42 g
Sacharidy301,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny - nejprve tekuté, pak sypké.
Sůl dávám do vody, droždí a kvásek nahoru na mouku, ale tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Krok 2: Zapnem program Základní (Klasik).
Po upečení chleba vytřepeme z formy a necháme vychladnout na mřížce, aby se odspodu nezapařil a nezvlhnul.

Zveřejněno 2. 12. 2016

Poznámka autorky cathleen

Chleba je světlý, velice pružný, s křupavými semínky.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6gr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6gr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
voda, syrovátka sušená, sůl, kmín celý, semínka dýňová, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, kvásek

Přidat fotografie receptu