Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 104 kJ /
742 kcal
Bílkoviny9,04 g
Tuky24,58 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy113,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso vložíme do pekáča.
Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín. Krok 2: Potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na plátky narezaný cesnak, rozrezané paradajky a brusnice.
Mäso polejeme olejom a medom. Podlejeme vývarom. Krok 3: Pečieme zakryté na 200°C, kým nie je mäso mäkké. Počas pečenia podľa potreby podlievame vývarom (nie nadmerné množstvo) a výpekom prelievame mäso. Krok 4: Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a omáčku rozmixujeme. Podľa seba dochutíme. Krok 5: Podávame s prílohou podľa vlastného uváženia.

Zveřejněno 5. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWQ6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWQ6

Komentáře (12)

Ďakujem, zvlášť cecilke za vyskúšanie. :yes:;-)

Naložené, odstáte, upečené a <3<3<3.

Pěkné:-D:yes:

Klapák Pavel 6. 12. 2016 18:59
Jehněčí krkovice není dostupná. Skuste to co je dostupné. Kde žijete v kterém státě ?:-:no:

Mne sa k tomu hodil, ako priloha, krumplknoedel. A este upozornujem, nie je to jedlo pre celu rodinu. Jahnacia krkovica je podstatne mensia ako bravcova.

Klapák Pavel: jahnacina je dostupna aj v CR, dokonca aj v Brne a inych, podstatne mensich mestach.

Zobrazit 2 starší odpovědi

Moc pěkné :yes:

Ďakujem za milé komentáre. ;-):-K

tejaja: našťastie, v pravej chvíli mi pípol e-mail a tam tento recept. Už som sa totiž chystala, že jahňaciu krkovicu iba nasolím, okorením, ocesnakujem a dám piecť. :-//ale je, že musím ešte 12 hodín čakať, kým si<3<3<3. Takže zajtra čakaj ďalší +bod:-D:-D:-D

<3Hned bych si dala,vypada to moc pekne:-K:yes:

Terezko, to je vyvedená dobrota a první bod je jasný :yes:

Tématické fráze:
jehněčí krkovice, jak udělat pečené jehněčí maso, pečená jehněčí krkovice, jehněčí krkovice recept, pečená krkovice, jehneci krkovice recepty, jehneci krkovička, pomalu pečený krk z kůzlete, jakudelat krkovicku, suchá marináda na maso, jak udělat marinádu na krkovice, marináda na jehněčí, pečene jehněčí, pečená jehněčí krkovička, suchá marináda na krkovičku, jak udělat jehněčí maso, pecene kůzle, krkovice jehneci recept, jehněči krovička recept, recepty k kuzlete

Suroviny:
krkovice jehněčí, cibule, česnek, rajče, brusinky sušené, olej, med, paprika sušená sladká, koření cayenské, kurkuma, skořice mletá, kmín mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu