Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 24,58 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,98 g |
Postup přípravy
Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín. Krok 2: Potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na plátky narezaný cesnak, rozrezané paradajky a brusnice.
Mäso polejeme olejom a medom. Podlejeme vývarom. Krok 3: Pečieme zakryté na 200°C, kým nie je mäso mäkké. Počas pečenia podľa potreby podlievame vývarom (nie nadmerné množstvo) a výpekom prelievame mäso. Krok 4: Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a omáčku rozmixujeme. Podľa seba dochutíme. Krok 5: Podávame s prílohou podľa vlastného uváženia.
Zveřejněno 5. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWQ6
Moje poznámka
Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWQ6
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 7 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 5 minutami
Plněné ořechy
Handour před 16 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 41 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 49 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 54 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 1 hodinou
Tématické fráze:
jehněčí krkovice,
jak udělat pečené jehněčí maso,
pečená jehněčí krkovice,
jehněčí krkovice recept,
pečená krkovice,
jehneci krkovice recepty,
jehneci krkovička,
pomalu pečený krk z kůzlete,
jakudelat krkovicku,
suchá marináda na maso,
jak udělat marinádu na krkovice,
marináda na jehněčí,
pečene jehněčí,
pečená jehněčí krkovička,
suchá marináda na krkovičku,
jak udělat jehněčí maso,
pecene kůzle,
krkovice jehneci recept,
jehněči krovička recept,
recepty k kuzlete
Suroviny:
krkovice jehněčí,
cibule,
česnek,
rajče,
brusinky sušené,
olej,
med,
paprika sušená sladká,
koření cayenské,
kurkuma,
skořice mletá,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (12)