Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 966 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,20 g |
Tuky | 29,08 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v13
Moje poznámka
Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v13
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 54 minutami
Hrnkový beránek
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 7 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 22 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 1 hodinou
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 3 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 3 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 3 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 3 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 3 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 4 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kuličky,
vepřové kuličky podle šefkuchaře,
masové kuličky na rajcatech,
masové kuličky z vepřového masa,
pecena ryze s rajčaty a kuličkami,
kuličky z mletého vepřového,
verova pecene na rajčatech,
pecene mleté kuličky,
masové kuličky z vepřového,
pečené mleté kuličky na rajčatech,
vepřová pečeně a cherry rajčata,
masové kuličky pečená rajčata
Suroviny:
maso,
vejce,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
strouhanka,
koření,
rajče loupané,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)