Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 107 kJ / 5 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,08 g |
Tuky | 306,08 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 953 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 526,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krém: máslo ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem. Sušené mléko smícháme s likérem a přidáme do ušlehaného másla.
Krok 2: Smícháme všechny suroviny na čepičky na hladké těsto. Pomocí tvořítka vytvarujeme čepičky. Dotvarujeme trochu rukou, uděláme důlek a plníme připraveným krémem.
Krok 3: Na dno dáme piškot a potáhneme.
Zveřejněno 9. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čepičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWoV
Moje poznámka
Čepičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWoV
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno 7. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 1 hodinou
Dušený květák
Eva_H před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 hodinou
Pikantní čočka
Benetka před 1 hodinou
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 2 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 3 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 5 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 5 hodinami
Tématické fráze:
cukroví cepicky,
rum čepička,
kuchařka čepičkou,
jak se delaji cepicky,
bilkove cepicky v cokolade,
čepičky z rumu
Suroviny:
cukr moučkový,
piškoty,
máslo,
rum,
mléko,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr moučkový,
mléko sušené,
likér vaječný,
cukr vanilkový,
piškoty,
hmota potahovací
Komentáře (1)