Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 288 kJ /
1 025 kcal
Bílkoviny132,51 g
Tuky35,13 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 2,90 g
Sodík 1,14 g
Sůl2,81 g
Sacharidy44,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra odblaníme a nakrájíme na větší kousky. Zalijeme studeným mlékem a uložíme do lednice nejlépe přes noc. Uležená játra vytáhneme a osušíme. Krok 2: Z vejce, mouky a dalších přísad zamícháme lehce pikantní těstíčko. Osušená játra obalíme v hladké mouce a v těstíčku. Smažíme pozvolna z obou stran do zlaté barvy. Krok 3: Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk. Můžeme podávat se zeleninou, chlebem nebo bramborovou přílohou.

Zveřejněno 11. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWYW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWYW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Prosím nerozebírejme to..Je to zbytečné, každý ať si to očistí jak uzná za vhodné...to je totiž nekonečné..děkuji..;-):-K

mika59: V pohodě, já se jen chtěla dozvědět, co nevím. :-(

Prečo sa má kačacia pečeň odblaňovať? Mala som z domáceho chovu a tam nič na odblaňovanie nebolo.

mika59: Drůbeží játra mají takové flaksičky (nevím, jak to nazvat jinak), která je spojují, a ty je potřeba odstranit. Pak bych je asi "očistila" opláchnutím pod vodou, ale nevím, zda se dá něco z toho nazvat odblaněním. Nepřipadá mi, že by na játrech byla nějaká blanka, která by se mohla odstranit. V každém případě to nedělám. :-*

Zobrazit 3 starší odpovědi

Nepohrdla bych:-Q:-K

Jiří Žilavý 12. 12. 2016 14:37
Je to super, ale udělám to z husých jater. :-)

Milada V. 12. 12. 2016 12:51
Další SKVOSTNÉ jídlo, které by se mohlo podávat v těch nejluxusnějších restauracích! Já bych si každopádně ještě poprosila o přídavek! :-K :yes: :yes: :yes:

Moc pěkné :yes:

mysulka: Milada V.: Leni a Miladko moc děkuji..;-):-K:-)

<3:-K:yes:

Bůh existuje - oku lahodící foto :yes::yes::yes:

Mě by určitě chutnalo:-K. Já do těstíčka dávám polovinu mléka a polovinu kefíru.

rozmarynaH: Děkuji Ti :-K;-) ;-)
Colombo65: Díky moc :-K;-);-)
nanny: Děkuji taky :-K;-);-)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
kachní játra, odblanění jater, kachní játra recepty, recept na kachní játra, jak upravit kachni jatra, játra v těstíčku, kachní játra smažení, recepty na kachni játra, recept kachni játra, jak upravit kaceni játra recept, jak upravit kachní játra na cibulce, pikantni kachni jatra, recept na krůtí játra v těsticku, krutí játra v těstícku, kachní játra na ve slanině, játra v v těstíčku, kachní játra recept, smažené kachní játra, jak nejlépe odstanit blány z kuřecích jater, recept jablka v těstíčku

Suroviny:
játra kachní, mléko, vejce, mléko, česnek, sýr strouhaný, mouka hladká, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu